טיפול בקדנילומה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

04/11/2011 | 17:34 | מאת: גלי

שלום! אני בת 32, ישנו חדש לקנדילומה. אני מחכה לתוצאות הביופסיה. האם ישנה דרך לסילוק הוירוס ע"י דיקור וצמחי מרפא?

06/11/2011 | 13:01 | מאת: טל בלו

שלום גלי קונדילומה זו יבלת. מקור היבלת בוירוס הנקרא Human Papiloma Virus - HPV. הוירוס נפוץ מאוד ומדבק במגע מיני. ברפואה סינית עיקר הטיפול בקונדילומה הוא בנטילת צמחי רפואה סינים בלקיחה דרך הפה ומריחה פנימית באיזור הנגוע.בעיקר צמחי מרפא סינים העוסקים בניקוי חום ורעילות ומטפלים בלחות מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה