דקירות בצד ימין בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

18/10/2011 | 16:44 | מאת: רוז

כל חודש כ10 ימים לפני קבלת המחזור אני סובלת מכאב חזק מאוד רק בצד ימין ותמיד לפנות בוקר. הכאב עובר אחרי 20 דקות, אם אני מניחה מגנט על המקום יש הקלה בכאב.. נבדקתי אצל רופא נשים והוא אומר שאין שום ממצא.. מה זה יכול להיות? אולי יש איזה תשובה ברפואה הסינית?

24/10/2011 | 20:04 | מאת: טל בלו

שלום רוז כאב כזה יכול להיות המון דברים. צריך קודם כל להיבדק אצל רופא המשפחה ולהבין את מקורו. רק לאחר מכן לחשוב על טיפול טבעי. רפואה שלמה טל

05/11/2011 | 21:58 | מאת: יורם גני

כמרפא בגישת הביורגונומי, גישה בעלת יכולת אבחון בעייתך גם מרחוק, נמצא שהשחלה הימנית שלך נמצאת במצב דלקתי ומכאן נובעות הדקירות. הסיבה להתפתחות הדלקת נובעת מכך שבשנתיים האחרונות המערכת החיסונית הכללית שלך חלשה, אולי את מרגישה גם עייפות בלתי מוסברת בתקופה זו. אני משער שלפני שנה לא היו לך דקירות ואם כן, חלשות הרבה יותר. אינני בטוח שבבדיקות שגרתיות תמצא הסיבה לדקירות אלה, אולם בריפוי הביורגונומי בו אני עוסק, אוכל להתגבר על בעייתך. לשאלות נוספות תעני ברצון. בברכה, יורם גני נ.ב. ראי עוד בכרטיס שלי כאן

06/11/2011 | 09:43 | מאת: רוז

תודה על התשובה. אני מנסה כשנה וחצי להכנס להריון ואני בטיפולי פריון.. האם יתכן שהטיפולים החלישו את המערכת החיסונית? התחלתי טיפול בשיטת בואן..

מנהל פורום רפואה משלימה