בעיות זכרון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

13/10/2011 | 09:36 | מאת: ע.

שלום טל, האם יש חומרים טבעיים שיכול לשפר זיכרון ותיפקודי מח למבוגרים וילדים? מישהו סיפר לי על פוספטידיל סרין. תודה וחג שמח.

23/10/2011 | 15:56 | מאת: טל בלו

שלום ע שלושה סוגי זכרון מאופינים ברפואה הסינית: *זיכרון לטווח ארוך-היכולת לזכור ארועים שקרעו בעבר,בילדות. זכרון זה משויך לצ'י, לאנרגיה של הלב. *זיכרון לימודי-היכולת לקרוא טקסט ,תבנית ולזכור אותה קשורה לצ'י של הטחול -הצ'י של אלמנט האדמה ומערכת העיכול (כמיהה למתוק). *זיכרון תפקודי יום יומי-היכן הנחתי את הטלפון,המשקפיים,המפתחות וכו'. משויך לצ'י של הכליות. בקצרה-אלו הפתלוגיות המרכזיות והטיפול ברפואה סינית בהן הוא בדיקור,צמחי מרפא ותזונה. בריאות

מנהל פורום רפואה משלימה