טיפולים טבעיים להגברת זרע

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

04/10/2011 | 13:27 | מאת: יהודה

שלום רב, אני נשוי מזה שנה לאשה גרושה עם 3 ילדים. לי אין ילדים. בבדיקת זרע לאחר שנה נמצא זרע חלש האם יש סטטיסטיקה של שיפור באמצעות טיפולים טבעיים להגברת זרע איזה טיפולים טבעיים כדאי לקחת , צמחים וכו'? תודה

05/11/2011 | 22:39 | מאת: יורם גני

ליהודה שלום, מנסיוני בטיפולי פוריות שאני מבצע בגישת הביורגונומי, במקרים שאובחנו שהסיבה היא זרע חלש, לטיפול זה הצלחות מרשימות. הסיבה העיקרית לאי קליטה נובעת מרמת אנרגיה נמוכה בגוף, שלך ושל אישתך. נראה לי שבשנתיים האחרונות שניכם נמצאים במצב אנרגטי ירוד, מצב שלא מאפשר קליטת הריון. האם אינך נתון בתקופה הזו במצבים של עייפות בלתי מוסברת? אם כן אשמח לעזור ויש סיכויים טובים שתצליחו. קרא עוד בפורום האתר האישי שלי את שכתבו לי מטופלות פוריות. הכתובת בכרטיס האישי שלי כאן. בכל שאלה תענה ברצון. בברכה, יורם גני

מנהל פורום רפואה משלימה