צמח גאורנה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

12/09/2011 | 10:36 | מאת: מרב

האם צמח הגוארנה ממכר ? אם כן תוך כמה זמן ? האם מותר לילדים בגילאי 5 -10 ? האם מותר לשימוש לילדים הסובלים מעודף משקל ? האם שתיית הצמח גורמת לבעיות בגדילה ? האם זה בריא לעשות דיאטה בעזרת הצמח הזה ?

12/09/2011 | 20:35 | מאת: טל בלו

שלום מרב הצמח לא יעיל לדיאטה, אין להשתמש בו בילדים ובכלל, אין צמחים לדיאטה. הטיפול בעודף משקל צריך להיות באמצעות שינוי תזונתי, תנועה, שילוב של שיחות ואם יש רקע פתולוגי פיזיולוגי אז גם צמחים ולאחר אבחון. טל

מנהל פורום רפואה משלימה