נורמלדם וטריטייס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

05/07/2011 | 12:50 | מאת: מיכאל

שלום אני בן 47 ולפני כשנה התחלתי לקחת טריטייס לאחר שנמצאו לי ערכים של 140-150 סיסטולי. לחץ הדם ירד אך עדיין לא לגמרי. לפני שלושה חודשים בערך התחלתי לקחת נורמלדם מאז בדקתי שלוש פעמים והיה לי באזור ה 120/75. אני מעדיף תרופות טבעיות ושוקל להפסיק לקחת טריטייס ולראות מה קורה. מה דעתך? אולי אפשר להעלות את המינון של נורמלדם ולהוריד במינון של הטריטייס? תודה.

13/07/2011 | 09:12 | מאת: טל בלו

שלום מיכאל זו לא שאלה לרפואה משלימה רפואה שלמה טל

22/06/2012 | 14:02 | מאת: ישראל

אני לוקח פעמים ביום בי רילקס ונורמלדם כבר 22 יום ואין שינוי בערכי לחץ הדם לא לטובה ולא לרעה זה עוזר בעיקר לחתם טבע להתפרנס.

23/06/2012 | 12:49 | מאת: אפי

נורמלדם היא תערובת צמחים שמאד עוזרת בדרך כלל לבעיות של יתר לחץ דם. מנסיון שלי עם מטופלים יש חשיבות למינון ולהתמדה בטיפול. לחץ דם גבוה עשוי לנבוע ממגוון של גורמים, וכפי שלא כל תרופה כימית מתאימה לכל אחד, כך גם טיפול טבעי מסויים עשוי לא להתאים לך. אני ממליצה לך לפנות לנטורופת לאיבחון מדוייק של מצבך הגופני ולהתאמת טיפול אישי.

מנהל פורום רפואה משלימה