בחילות בהריון שבוע 7 ודיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

23/06/2011 | 09:34 | מאת: or

שלום טל, אני בשבוע 7 להריון וסובלת מבחילות נוראיות משך כל היום וכל הלילה, ללא הפסקה. אני ממש בדכאון מזה. פניתי להמון פורומים שהמליצו לי להתחיל דיקור סיני כבר עכשיו. מה דעתך?

27/06/2011 | 09:30 | מאת: טל בלו

שלום אור אני בעד. ברפואה סינית מתייחסים לבחילות והקאות בהריון כצ'י מורד של הקיבה. כיוון זרימת האנרגיה של הקיבה הוא כלפי מטה. כאשר ישנה הפרעה הוא זורם הפוך ואז בחילות והקאות. בעיקרון זוהי הפרעה בזרימה של מרידיאן מיוחד הנקרא "המרידאן החודר". כאשר יש תקיעה של צ'י במרידיאן הזה שטבעו הוא תנועה חופשית תהיה פגיעה בקיבה. הטיפול בדיקור ולעיתים בצמחים ותזונה פשוט מאוד ולרוב מוצלח מאוד. בריאות והריון מוצלח טל

מנהל פורום רפואה משלימה