טיפולי טווינא האם יכול לגרום נזק לגב

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

22/06/2011 | 00:32 | מאת: חלי

אני סובלת מכאבים בשכמה כבר מספר שבועות. אורטופד אמר לי שזו דלקת ונתן לי כדורי אטופן 400. במקביל פניתי למכבי טבעי אשר המליצו לי לעשות טיפולי טווינא. עשיתי בינתיים טיפול אחד שהיה מאוד אגרסיבי וכואב עד בלתי נסבל. המטפל אמר שזה אמור לכאוב ויתכן שלאחר הטיפול הראשון אף יכאב לי יותר ממקודם. אני תוהה האם יתכן כי זה יכול לגרום לי נזק?. אני יומיים אחרי הטיפול וכואב לי הרבה יותר ממה שבאתי לטיפול. רוצה לתת עוד הזדגמנות לטיפול אך מפחדת לגרום נזק כי הכאב והמכות שנותנים במהלך הטיפול מרגישות לי לא טבעיות אשמח לדעתכם תודה! חלי

22/06/2011 | 18:19 | מאת: טל בלו

שלום חלי טיפול טווינא הוא לא מכות. במידה והיה אגרסיבי מידי - החליפי שיטת טיפול או מטפל. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה