שיער לבן בגיל 19

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

06/05/2011 | 08:25 | מאת: מישו

שלום..אני בן 19 ..שיער לבן התחיל לי מגיל 18 בערך היו לי מספר שיערות בודדות בצדדים..בחצי שנה האחרונה השיער שלי פשוט התמלאא בשיער לבן שהתפשת על כל הראש ומיום ליום זה הולך וגובר ואני מגיע למצב של דיכאוןן רציני כמעט ולא יוצא מהבית זה ממש פגע במראה החיצוני.מה אפשר לעשות בשביל לעצור ולשמור על מה שקיים??כי להחזיר את המצב למה שהיה אני מבין שאבוד. אפילו בריסים אני מגלה כמה שיעור לבנות הענין מלחיץ אותי ברמות מטורפות.בבקשה אני אשמח עם תעזרו לי עם תשובה רצינית. שמעתי על כדור פאבה,צריך לזה מרשם?

11/05/2011 | 05:14 | מאת: טל בלו

שלום מישו ישנן כמה סיבות להופעת שערות לבנות,לפי הרפואה הסינית. הראשונה קשורה לכליות ,שאיכותן מבטאת את המצבר האנרגטי של האדם. סיבה שניה קשורה לכבד ולמערכת העיכול,היוצרת דם. השיער כמו כל חלק בגוף ,מוזן ע"י הדם. כאשר ישנה בעיה ביצירת הדם ,דבר שהינו באחריות מע העיכול, או בהבאת הדם לקצוות שזוהי אחריות הכבד. אין הזנה טובה של השערות והן בד"כ יהיו שבירות ובלא ברק,ינשרו ותתכן גם הלבנה שבד"כ תופיע יותר בצדדים,אזור הפאות. סיבה שלישית קשורה ללב ולמצב נפשי . לפעמים עקב סטרס פתאומי וחזק יכולות להופיע שערות לבנות,אך במקרה זה בד"כ הדבר יתרחש תוך ימים ספורים בלבד ובד"כ השערות יהיו בקבוצה מרוכזת. הטיפול ברפואה הסינית במנחים ודיקור בהתאם לאבחנה. רפואה שלמה טל

12/05/2011 | 22:26 | מאת: שגי

האם הטיפול אם נמצאת הבעיה לשער לבן ,מעלימה את השיער הלבן או רק מונעת המשך הלבנתו? אשמח לתשובה:)

מנהל פורום רפואה משלימה