רפואה משלימה בתמיכה לטיפול IVF

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

05/04/2011 | 11:13 | מאת: קרן

שלום רב, אני אחרי 2 טיפולי IVF כושלים מתחילה את שלישי. בנוסף לשינוי פרוטוקול וסוג זריקות, הרופא המליץ לי להוסיף דיקור, כדי לעודד ייצור מספר רב יותר של ביציות. שאלותיי הן: 1. האם כל מדקר יכול לעשות זאת או שמא צריך להתמחות בדיקור לעידוד ייצור מספר ביציות גדול יותר? 2. האם כדאי להוסיף תמיכה הומאופטית בזמן הטיפול גם כן לעידוד ייצור מספר גדול יותר של ביציות? תודה מראש קרן

06/04/2011 | 10:50 | מאת: טל בלו

שלום קרן ניתן לטפל ברפואה סינית במקביל להפריה וזה כדי לתמוך בדם וברחם האישה ובאנרגיה של הכליות אשר ברפואה הסינית אחראיות על הפוריות. טיפול ברפואה סינית בנושא זה עדיף לקבל אצל מטפל/ת ברפואה סינית שהתמחה בנושא הגיניקולוגיה הסינית. בהצלחה בטיפולים טל

מנהל פורום רפואה משלימה