דלקת פרקים כתוצאה מפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

30/03/2010 | 19:44 | מאת: אתי

האם ישנו טיפול טבעי ללא צורך בלקיחת התרופות שהראומטולוג נותן כמו סלזופירין שיש לה תופעות לוואי לא נעימות ??????

02/04/2010 | 14:39 | מאת: ד"ר יוסף רחמים

אתי שלום , הרפואה המשלימה יודעת לסייע בהפחקת כאבים והאטת קצב התפתחות דלקת . פסוריאזיס היא מחלת עור גנטית, כרונית, דלקתית, לא מדבקת, היכולה להתבטא במגוון רחב של צורות שונות ולפגוע בכל חלקי הגוף. דלקת הפרקים קשורה למחלה כרונית ,דלקת מפרקים שגרונית מתאפיינת בתהליך דלקתי רב מפרקי . בברכת רפואה שלמה וחג שמח, ד"ר יוסף רחמים באם הדלקת בשלביה הראשונים טיפול הטוב ביותר המוצע היום הו שילוב בין רפואה משלימה לרפואה מערבית. הטיפול שאני יכול להמליץ עליו משלב : זרעים, מגנטים,מוקסות,צבעים ותזונה. בברכת רפואה שלמה וחג שמח ד"ר יוסף רחמים

08/04/2010 | 11:24 | מאת: יובל

שלום אתי אנא התקשרי 0522535547 רפואה שלמה יובל

מנהל פורום רפואה משלימה