עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

04/03/2010 | 08:10 | מאת: יעל

פיברומיאלגיה? אמיתי? מרגע האבחנה הכאבים נהיו בלתי נסבלים ולזה נלווים תופעות רבות כמו כאבים במגע קפיצות שרירים לחץ לגביהעתיד כאב ואואו כמה שכואב אם מישהו מתלונן על כאב בגב זה אותו דבר ברמה גבוה יותר בכל הגוף לא נשלט הסמים להרגעת הכאב שיש בשוק רק מחמירים את המצב ולא מטפלים בבעיה... מה יהיה הסוף האם הרפואה המשלימה זה המזור לבעיה זו? אני בת 23 ומרגישה קשישה זה מונע ממני הכל....

04/03/2010 | 19:05 | מאת: יוסף

שלום: כמה דברים שיש לעשות שמן אורגנו עם אויפיחה מעולה במצבים כאלה אומגה 3 במיננים גבוהים לצמצום תהליכי דלקת שינה יותר איכותית, שיפור סביבת השינה פרוביוטיקה איכותית לתמיכה במעיים תמיכה במערכתהחיסון ע"י צמחי מרפא-מערביים וסיניים- דורש ייעוץ מקצועי. בדיקת משק הסוכר, ושלילת בעיה בתחום. פעילות ספורטיבית מאוד מתונה מזון בעיקר צמחוני, מיעוט בשר זאת ועוד יסף נטורופת

08/03/2010 | 14:08 | מאת: טל בלו

שלום יעל הרפואה הסינית מתייחסת לסימנים המופיעים אצלך, וזאת בתשאול מקיף, הטיפול במקרה זה משלב מספר שיטות טיפול, תזונה, צמחי מרפא, דיקור. הרפואה הסינית מתייחסת לבעיה בד"כ כתופעה של חסר דם או חסר צ'י או שלוב בין השניים. החסרים נוגעים בעיקר למצב האנרגטי של הטחול (המתקשר גם לבעיות שרירים ורקמות רכות). ברפואה הסינית רואים הצלחה בטיפול בבעיות אילו. רפואה שלמה טל

09/03/2010 | 22:58 | מאת: שרה

חפשי בגוגל "מיטת סרג"ם.יכול מאוד להקל על מצבך. בריאות שלמה.

09/04/2010 | 13:43 | מאת: ד"ר יוסף רחמים

שרה שלום, אני יכול לעזור לך בהפגת הכאבים ולחץ. באם את מעונניינת תתקשרי אלי לטלפון 057-7738220 יוסף רחמים

מנהל פורום רפואה משלימה