סיב אופטי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

16/02/2010 | 22:07 | מאת: נננ

מזה מס שבועות כשאני מתעוררת בלילה יש לי ליחה עם דם מהגרון.בבדיקה של אאג נשלחתי לבדיקה עם סיב אופטישאני מתה מפחד לבצע אותה השאלה האם הרפואה הטבעית יכולה לעזור במקרים כאלה? אני בת 36 לא מעשנת בריאה בדכ ולכן אני מאד מוטרדת!ופונה לרפואה הטבעית

18/02/2010 | 16:10 | מאת: ד"ר יוסף רחמים

שלום, הדבר מצריך בירור מסודר . ממליץ לך לא לחשוש לבצע את בדיקה , יש אפשרות גם של אולטראסאונד אך לא בהכרח שתספק תשובה טובה יותר. רק לאחר בירור מסודר יהיה ניתן לטפל. כעזרה ראשונה הרפואה המשלימה יכולה לסייע . בברכת רפואה שלמה, ד"ר יוסף רחמים מטפל הוליסטי

מנהל פורום רפואה משלימה