נרות הופי לתינוקת בת 11 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

09/02/2010 | 22:51 | מאת: יעל

אנחנו חיים בארה"ב ואני לא מוצאת מטפל בנרות הופי. מי שמצאתי לא מוכן לטפל בתינוקות. ביתי בת ה 11 חודשים, קיבלה שני סוגי אנטיביוטיקה והמצב לא משתפר (דלקת בחלק הפנימי של האוזנים). עם הילדים הגדולים, ניצלנו מניתוח כפתורים, בזכות נרות ההופי. היתי מאד רוצה לטפל בביתי הקטנה גם עם נרות. השאלה: 1. האם זה מותר בגיל הזה? 2. אם לא אמצא מטפל, האם אוכל לעשות זאת בעצמי? כל דבר שימנע ניתוח מבורך, שלא לדבר על הסבל... המון תודה!

10/02/2010 | 12:03 | מאת: טל בלו

שלום יעל אין בעייה לעשות טיפול הופי בעצמך. צריך לקנות את הנרות הדקים יותר המתאימים לתינוקות ולכסות בבד חסין אש את הפנים והשיער של בתך בזמן הטיפול. דבר נוסף - ברוב המדינות בארצות הברית אין בעייה למצוא מטפל /ת דרך בתי הספר לרפואה טבעית. אם תשלחי את מיקומך אשלח לך כתובות בריאות טל

10/02/2010 | 18:34 | מאת: יעל

המון תודה! אנחנו חיים בסיאטל וושינגטון, ארה"ב אשמח מאד לקבל כתובות של מטפלים המון המון תודה! יעל

מנהל פורום רפואה משלימה