אבקש התייחסות לשאלה שלא נענתה....

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

28/01/2010 | 13:46 | מאת: שוב אני..

אהלן- אני בת 20.נוטלת חודש וקצת טבליות רואקיוטן- כדור אחד של 20 מ"ג ביום... בחודש האחרון אני סובלת מיציאות קשות שגורמות לאי נוחות ואף לכאב- הקשר לכדורים מוחלט נכון?(ידוע שהכדורים מייבשים את הריריות בגוף..)...השאלה שלי היא- כיצד ניתן לעזור בריכוך הצואה בצורה משמעותית? מלבד שתיה מרובה, וצריכה של פירות וירקות....תודה רבה!

03/03/2010 | 18:24 | מאת: איל מצרי-דורון

קחי שתי כפיות של זרעי פשתן שלמים ושתי אותן עם כוס מים על קיבה ריקה בבוקר זה יעזור ליציאות ולהוספת לחות למעיים

מנהל פורום רפואה משלימה