גדילן מצוי וכבד שומני

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/01/2010 | 12:44 | מאת: שרון

שלום עקב המצאות כבד שומני (עקב לקיחת הורמונים) בהמלצה קניתי גרגירי גדילן מצוי.. המוכר אמר לי לטחון אותם לאבקה ולקחת כפית כל יום?? השאלה שלי איך הכי מומלץ ורצוי להשתמש בגרגירים כדי שיועילו לבעית הכבד השומני?

25/01/2010 | 17:21 | מאת: ד"ר יוסף רחמים

שרון שלום, כבד שומני מקורו מירידת פעילות , ירידת חום כלי הדם . הטיפול הטוב ביותר הוא דיקור, טיפול בזרעים והקפדה על תזונה. את יכולה לבצע גם טיפול בצבע ובמגנט שהם גם יעילים ומקבלים תגובה תוך 24 שעות . ניתן למצוא באינטרטנט מידע המסביר כיצד מבצעים טיפולים אלה. בברכת הצלחה וכל טוב, ד"ר יוסף רחמים מטפל הוליסטי

מנהל פורום רפואה משלימה