ערכי סוכר בפירות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

20/04/2024 | 12:40 | מאת: שלומית

שלום רב לרונן, אני על גבול הסכרת,ואומרים שאפשר במצבי לאכול 3 סוגי פירות ליום מבדיקה שעשיתי של הסוכר לפירות הבאים בננה-מכילה 17 גרם סוכר תפוח עץ-מכיל 23 גרם סוכר ותפוז-מכיל 23 גרם סוכר סך הכול 63 גרם שזה אומר 15 כפיות סוכר זה נישמע הרבה ,האם אני מסתכנת באכילת שלושת הפירות הללו ליום? רוצה לציין שאני לא חולת סכרת אלה נימצאת בטווח הגבולי תודה שלומית

שלומית שלום, אכילת 3 פירות ליום למטופל טרום סכרתי זה נראה לי הרבה מידי. לא הייתי ממליץ לאכול יותר מפרי אחד ביום. בריאות שלמה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה