אדומומיות במרכז המצח מזה שנים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

27/03/2024 | 22:45 | מאת: יפעת

שלום.אני בת 43 .מזה שנים רבות עוד מנעוריי נהיתה לי מעין אדמומיות במרכז המצח מעל הגבות.הרופאים לא יודעים מדוע זה ככה ואינני סובלת מסינוסיטיס כפי שחושבים אנשים.יש לציין שהאדמומיות איננה נראית כמו כתם אלא כעור סמוק מאוד.האם יש לדבר כזה שם ברפואה המשלימה? תודה מראש על תשובתך!

יפעת שלום, לדעתי הופעת האדמומיות מסמנת מצב פנימי של חוסר איזון. בכדי להבין יותר לעומק יש צורך להפגש עם מטפל מוסמך אשר יוכל לאבחן את מיקום ההופעה על המצח והקשר ברפואה סינית, ולהתאים טיפול מתאים. ממליץ בחום לנסות! בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה