פיתרון יעיל למחלת אשימוטו

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

27/03/2024 | 20:31 | מאת: חופית

אם בלוטת התריס מתפקדת עדיין בטווח הנורמה והנוגדנים שתוקפים את הבלוטה הם ברמה של 562 כשהגבול הוא 60 , האם אפשר להביא את רמת נוגדים לרמה תקינה באמצעות דיקור?

חופית שלום, לצערי אין תשובה חד משמעית לשאלתך. ישנם מטופלים שמגיבים מצויין ומהר לטיפול, ובמקרה שלהם אני בהחלט חושב שדיקור סיני יוכל לסייע אך מנגד, קיימים מטופלים שמגיבים בצורה פחות טובה. לכן, כדאי מאוד לנסות את הטיפול בדיקור סיני ולראות כיצד גופך מגיב אליו. אל התרופות תמיד תוכלי לחזור. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה