דלקת מפרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

27/02/2024 | 12:03 | מאת: אני

אני מאובחנת בדלקת מפרקים פסוריאטית. כל השנים טופלתי ע"י ראומטולוגים בתרופות ביולוגיות שרובן לא סייעו רק קסלז'נס ורינווק עזרו והופסקו בטענה שמסוכנות בגילי(71). הפן הפסוריאטי התרכז רק בכפות ידיים ורגליים. באוגוסט שנה שעברה העור שלי השתגע. כפות ידיים ורגליים ורגליים שהתנפחו לפעמיים גודלן ונוזלים...התחיל מרוץ אחר רופאים(כתושבת הפריפרייה בעייה רצינית!!!), זה פרץ כשההיתי עם סמיזה..ראומטולוג נתן לי פרדיזון במינון יורד לקראת לקיחת סקייריזי...כשהפסקתי והתחלתי סקייריזי חזר הגיהינום!!! אושפזתי במחלקת עור עם אריתרודרמה, נתנו לי ציקלופרין...הייתה הטבה, השתחררתי לאחר שבועיים, ראומטולוג נתן רמסימה ורופאי עור הוסיפו TMX....והמצב הולך ומחמיר!!!!!!!! היו לי בבית כמה כדורי רינבוק לקחתי וביקשתי אישור להמשך שטרם ניתן. עכשיו אני בלי רינבוק, סיימתי העמסה של רמסימה, ב13/3 יש עירוי הבא...והמצב שלי נורא!!!!!!! לא מוכנה להתאשפז!!!!!! יש משהו שאתם יכולים להציע לטיפול בבית??? קניתי כבר את כל הקרמים בבתי מרקחת/טבע....כלום לא עוזר!!!! לא מסוגלת לדרוך על הרגליים , הגוף שלי כמו הנגב, כל הלילה גם היום חייבת למרוח עוד ועוד ומתייבש תוך דקות.... לא יתכן שבעידן שלנו לא תהיה תרופה למחלה כזאת!!!!!!!! סליחה על הקשיחות אבל מצבי ממש ממש קשוח(חוסכת מכם צילומים..) תודה

שלום, אני חושב שכדאי לנסות גם תחומים ברפואה המשלימה ואצלי על דיקור סיני שעשוי להטיב מאוד עם המצב שלך. כדאי למצוא מטפל מוסמך באזור מגוריך שיוכל לסייע לך. מנסיוני, דיקור סיני יוכל לסייע הן מבחינת דלקת הפרקים והם מבחינת הפסוריאזיס. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה