התייעצות לטיפול בסטרס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

15/05/2023 | 22:02 | מאת: גל

שלום, ראשית אהיה כנה ואגיד שאני לא הכי מתחברת לתחום של רפואה משלימה. יש לי ניסיון מלפני כמה שנים שהסתיים בנזק גופני שנשאר (וגם משיחות עם חברים שלהם זה היה גם פחות מוצלח). עם זאת אני לאחרונה קצת מהרהרת שוב בנושא כי אני מרגישה לאחרונה שאני סובלת מסטרס שמציף אותי ואני מחפשת פתרון איך להתגבר על זה, מודה שיש פה גם שיקול כלכלי שקצת קשה לי איתו. על הייעוץ של הקופ"ח אני לא סומכת. בפעם הקודמת הגעתי למישהו שהמליץ עוד לפני שפתח מחשב וידע למה אני באה. סתם זרק משהו ואחרי דקה שינה את דעתו והמליץ על משהו אחר. זה היה מגוחך ולא מקצועי. אשמח לשמוע את דעתך וגם מכל האופציות שיש היום מה יכול להיות רלוונטי. תודה

גל שלום, לא יודע איזה נסיון חווית אך מנסיוני הרבה בתחום, דיקור סיני הוא טכניקה יעילה ומצויינת להפחתת סטרס. כמובן שיש לשלבה עם שינויים באורח חיים כמו פעילות גופנית, תזונה וכו׳. את כל אלה תוכלי לקבל לדעתי במפגש עם מטפל מוסמך שיוכל לאבחן ולטפל בך בהתאם. ממליץ לך בחום למצוא מטפל טוב שיוכל לסייע לך ולשנוע את החוויה הלא טובה שחווית בתחום. בהצלחה! רונן ררוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה משלימה