תחושה שהלשון נכנסת פנימה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

17/04/2023 | 10:28 | מאת: אורית

היי אני מרגישה בימים האחרונים שהלשון שלי כאילו ונכנסת פנימה מעט לתוף הפה.. זה התחיל מהלילות -התעוררתי כמה פעמים והרגשתי קצת יובש וצמא ןשהלשון יושבת יותר בפנים.. משהו מוזר... ןעכשיו זה התחיל גם במהלך היום.. תודה

אורית שלום, לא ציינת בת כמה את. האם יש הפרעה בדיבור או כאב או אי נוחות.

17/04/2023 | 20:34 | מאת: אורית

אני בת 38 התחילו קצת כאבים ונפיחות בלשון ואי נוחות לגמרי.. אין הפרעות בדיבור תודה

אורית שלום, קשה לאבחן או להבין במה מדובר רק על סמך המידע ומבלי לבדוק ולראות אותך. במידה והנושא מטריד אותך, ממליץ בחום לגשת לרופאה מטפלת / מטפל מוסמך ברפואה סינית על מנת שיוכלו לאבחן את הבעיה ולטפל בה. בהצלחה! בברכת בריאות שלמה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה