קרוהן אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

22/08/2000 | 18:41 | מאת: יואב

האם ניתן לטפל בתינוק החולה בקרוהן בזמן לקיחת כדור רפאסאל פעמיים ביום טיפול הומופטי או שיש צורך להפסיק את הטיפול התרופתי.

22/08/2000 | 19:47 | מאת: רמי מור- הומאופט

ליואב שלום רב. ליבי נצבט לנוכח הקריאה בדבר בנך - תינוק חולה קרוהן. לשאלתך, קשה מאד להשיב על שאלה זו, וצריך לשאול ברמה העקרונית האם בכלל ההומאופטיה יכולה לסייע במחלת קרוהן ? גם על שאלה זו אין מענה, בלשון המעטה, ואני עוסק בהומאופטיה כבר שנים רבות. לסיכום: נסה טיפול, אין לך מה להפסיד. בברכת רפואה שלימה רמי מור.

24/08/2000 | 08:47 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שלום יואב, אנו מצטרפים לרמי בצערו על בנך. אכן נצבט הלב להווכח כי מחלות כאלה פוגעים כבר בתינוקות. אנו מצטרפים גם להמלצתו של רמי ורוצים רק להוסיף כי לתזונה נכונה יש חשיבות עליונה לפחות בהקלת מצבו של בנך וטיפולים נוספים יכולים לדעתנו להועיל מאוד. איננו ממליצים בשלב זה להפסיק כל טיפול שנעשה בו אלה להוסיף עליו ולראות תגובה. אין ספק שאהבה והרבה חיונית לכל טיפול. רפואה שלמה לכם. זיוה וזאב

מנהל פורום רפואה משלימה