אקנה בגוף וקומפלקס בי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

11/09/2022 | 00:54 | מאת: אמילי

שלום, 1.אני בת 24 וכבר הרבה מאוד שנים סובלת מבעיה עקשנית שלא עוזבת למרות כל מה שעושה-אקנה בגוף. אני נוטלת תוספי תזונה אך האקנה ממשיכה להתפרץ. אני נוטלת: *ויטמין a (10,000 יחבל) *קומפלקס בי *אומגה 3 *ויטמין e *מגנזיום *ויטמין d האם יש עוד משהו לעשות? 2.האם מינון של שתי כמוסות קומפלקס בי ביום זה יותר מדי? הייתי בייעוץ לפני כמה חודשים וזה המינון שאמרה לי לקחת ביום,אבל עברו מספר חודשים מאז ואני חוששת אולי כמוסה אחת מספיקה? נוטלת למתח נפשי. תודה רבה!

אמילי שלום, אני ממליץ להפנות את השאלה שלך לפורום נתורופתיה שלדעתי הוא פורום מתאים יותר לנושא התוספים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה