חום פנימי שהוא לא גלי חום

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

13/07/2022 | 11:38 | מאת: חום פנימי מתיש

אני היום בת 48מגיל הבגרות אני סובלת מחובר בגוף חזק מאוד שמתיש אותי . ביעוץ אצל רופא סיני הסהיר לי שיש לי חום בחלק באמצעי והעליון בגוף שקשור לאיזון בין היין והיונג או האש והמים בגוף ואני חטשבת שכן נכון ואני צריכה מומחה שעובדת עם איזון של טמפרוטורת הגול בחלק האמצעי והעליון אם אפשר באיזור של ראש העין פתח תקווה הוד השרון כפר סבא והאיזור אשמח אם אקבל יעוץ ועזרה ואם מטפלת מומחית בעניין

שלום, מצרף לך לינק לרשימת המטפלים המוסמכים חברי האגודה הארצית. תוכלי למצוא ברשימה את כל המטפלים שעובדים באזור שאת מעוניינת. https://www.tcmisrael.org/us בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה