רפלקסולוגיה לטיפול במחזור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

01/06/2022 | 08:21 | מאת: אביטל

שלים רב כבר שנתיים לא קיבלתי מחזור בגלל שחלות פוליציסטיות. התחלתי בפברואר טיפולי רפלקסולוגיה. 10 טיפולים ראשונים היו פעם בשבוע, לאחר מכן טיפול כל שבועיים. עשינו כבר 15 טיפולים (!) ואני עדין לא ראיתי אף לא מחזור אחד. אני מאוד מאמינה בטיפול אבל אני לא יודעת אם להמשיך בשלב זה? אשמח לחוות דעתך/ התרשמותך. תודה

אביטל שלום, 15 טיפולים ללא תוצאה אמורים להספיק על מנת להבין שכנראה תחום הטיפול הזה פחות מתאים לך למטרה הנוכחית. מה לגבי דיקור סיני? ניסית? בהצלחה רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה