מדללי דם טבעי.

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

24/05/2022 | 07:11 | מאת: שואל

שלום אימי קשישה בת 90 היתה לוקחת חצי שנה מדללי דם אך בגלל שיש לה כנראה טחורים פנימיים זה גורם לה לדימום וחוסר דם והפסיקו לה את המדלל, כי לכאן או לכאן בשניהם זה מסוכן, השאלה האם יש משהו טבעי במקום מדללי דם? תודה

שאול שלום, צריך להבין תחילה מה מטרת מדללי הדם שאימך נוטלת? אם מדובר רק במניעה, אפשר או לוותר או לנסות פורמולה צמחי מרפא סיניים. אפשרות נוספת היא לטפל בטחורים על מנת שלא ידממו. מנסיוני, דיקור סיני מאוד אפקטיבי למטרה זו. ולאחר מכן אולי ניתן יהיה להחזיר את המדללים. בריאות שלמה! רונן רוזנבלט-ניר

29/05/2022 | 15:53 | מאת: שואל

שלום מדללי דם נועדו עבורה בגלל אי ספיקת לב ומסתמים בפרוזדורים שלא יהיו קרישי דם, השאלה האם זה כואב דיקור סיני? וכמה טיפולים עושים עד שזה עובר? זה טחורים פנימיים ובגיל כזה? תודה

מנהל פורום רפואה משלימה