דיקור סיני נגד עייפות ללא סיבה מדויקת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

22/05/2022 | 08:50 | מאת: דניאלה

שלום רב, בת 48 לפני כשלוש שנים עברתי טיפולים עקב גידול בשד . אני עייפה וחסרת אנרגיה במהלך היום ובמיוחד בשעות הבוקר . מעניין שבערב אני מרגישה עם יותר אנרגיה . בדיקות המעבדה תקינות , לא סובלת ממחלות כרוניות . מטופלת בתרופה שמנטרלת את הורמון האסטרוגן . עברתי כ-15 טיפולים של דיקור סיני לטיפול בעייפות ללא הטבה , ובהמשך עוד 5 טיפולים אצל מטפל אחר גם ללא שינוי לטובה . לפי הניסיון שלך האם מומלץ לבצע עוד טיפולים או שככל הנראה הדיקור לא עוזר במקרה שלי . תודה רבה

דניאלה שלום, נשמע שהעייפות שאת חווה את תופעת לוואי של התרופות ההורמונליות שאת נוטלת. האם 2 המטפלים טיפלו בך באותן טניקות טיפול של הדיקור הסיני? אותה כמות של מחטים? אותה כמות זמן וכו׳? חשוב להבין שבדיקור סיני קיימות טכניקות עבודה רבות ושונות שניתן לראות אם לכל אחת מהן קיימת השפעה חיובית עליך. אני חושב ש-6 -5 טיפולים אצל מטפל מסויים אמורים להראות לך אם חלה הטבה או לא. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה