ציפורן בבוהן ברגל שהלבינה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

17/05/2022 | 11:51 | מאת: איש אחד

שלום, הבוהן בכף הרגל הלבינה כמעט לגמרי. גרדתי כמעט את כולה (גם ככה קצת התפוררה). האם לרפואה סינית יש מה להציע בנושא? האם יש תרופת סבתא כלשהי כדי שתצמח ציפורן נקיה? יש כאילה הממליצים לטפל באקונומיקה. ניסיתי זמן קצר ולא עזר. קראתי גם שיעיל להוסיף חומץ עם מים ולטבול הבוהן? האם ידוע ואם כן, איזה מינונים וכמה זמן לטבול? תודה.

שלום, לצערי איני מכיר שיטה טובה ויעילה להעלמת פטרת ציפורניים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה