סיוע בניקוי רעלים על ידי מדבקות לרגליים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

03/03/2022 | 23:54 | מאת: מרדכי

שלום רונן, תודה על המענה המקצועי לשאלות בפורום. הוא מעניין מאוד. לענייננו: לאחרונה נתקלתי בפרסומות רבות למדבקות ניקוי רעלים שאותן מדביקים לכפות הרגליים לאורך הלילה (ואפילו מעבר לכך) ועשויות לסייע בהוצאת רעלים מהגוף. מה עמדתך המקצועית בעניין זה? איזה סוג מדבקות, אם בכלל, עשוי להועיל? כיצד, אם בכלל, נכון להשתמש בהן, ובאיזו תדירות? האם הן מתאימות לכל אדם? תודה, מרדכי

מרדכי שלום, לצערי איני מכיר כל תמיכה לכך שהמדבקות הללו אכן עובדות. רכשתי אותן גם בעצמי ואיני יכול לומר לך אם הן אכן עובדות. בשום מקום אין איזכור למרכיבי המדבקה ומצד שני קיים מידע רב נגד המדבקות. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה