הזעת יתר תסף מגנזיום

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

24/08/2021 | 18:22 | מאת: יוני

שלום בשנות הארבעים, ללא מחלות רקע סובל מהזעת יתר בכל הגוף, ברמה מוגזמת ממש (במאמץ גופני, מתח, התרגשות וכדו'). בדיקות דם תקינות. שאלתי היא בקשר למגנזיום אני מבין שבהזעה מאבדים מגנזיום, מה שאומר שאם מזיעים הרבה מאוד יכול להיות חוסר? האם כדאי ליטול באופן קבוע תוסף מגנזיום? באיזה מינון יומי מומלץ? והאם פעם ביום או לחלק? והאם יש סוג מסויים של מגנזיום (מתוך שלל הסוגים כמו ציטארט, מאלאט ועוד) שעדיף במקרה הספציפי הזה של הזעת יתר? תודה רבה

יוני שלום, מציע להפנות את שאלתך לפורום מתאים יותר כמו למשל, - פורום נטורופתיה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה