תוסף תזונה זעפרן ...

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

31/07/2021 | 17:03 | מאת: אלין

אני בת 33 , סובלת מזה כשנתיים מהתקפי סחרחורות..תחושת שיוט וחוסר יציבות. עשיתי בדיקות דם, בדיקת שמיעה, בדיקות שיווי משקל צילום לראש ולצוואר והכל תקין. מומחים לסחרחורות לא יודעים להצביע על בעיה. האם תוסף תזונה זעפרן יכול לעזור?

אלין שלום, איני מכיר את הקשר בין זעפרן לתופעות שציינת. עם זאת, אני בהחלט ממליץ לך לפנות לדיקור סיני שעשוי לסייע לך מאוד בתלונתך. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

01/08/2021 | 23:41 | מאת: אלין

עשיתי דיקור סיני לא עזר. מה עוד אתה מציע לי לעשות שיכול לעזור לי?

שווה לנסות תחומים אחרים של הרפואה המשלימה.

מנהל פורום רפואה משלימה