סטיה קלה של מחיצת האף לצד ימין

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

07/01/2021 | 22:24 | מאת: אורחת

שלום עקב אף סתום וגודש באף וקשיי נשימה הלכתי לרופא אף אוזן גרון ואיבחן אצלי פוליפ וקונכיות מוגדלות ונתן לי תרסיס סטרואידי ואיבחן אותי כסובלת מנזלת אלרגית עשיתי בדיקת דם לאלרגיה והערך יצא תקין הלכתי לרופא אלרגיה אמר לי מכיוון שבדיקת הדם תקין והערך גם נמוך את לא סובלת מאלרגיה חזרתי אחרי ארבעה חודשים בשימוש עם התרסיס הסטרואידי לרופא אף אוזן גרון באבחנה דרך מכשיר אמר לי שאין פוליפ אבל יש סטיה קלה במחיצת האף לצד ימין ושאפשר לתקן דרך ניתוח ממש לא רוצה ניתוח התרסיס הסטרואידי מקל קצת על המצב וגם ממש לא רוצה להתמכר לתרסיס הזה שאנשים משתמשים בו למשך שנים יש משהו טבעי שיכול להקל עקב הפוליפ בבדיקה הראשונה הרופא בכלל לא ראה שיש סטיה במחיצה אחרי שהפוליפ נעלם התברר לו שיש סטיה יכול להיות שנולדתי עם זה וסביר להניח שקיבלתי מכה באף בילדות עקב כך המחיצה סטה ממקומו מה שבטוח אני שנים עם זה ולא היו לי קשיי נשימה כמו שיש לי עכשיו יכול להיות שיש לי נזלת אלרגית וזה מחמיר את המצב יש טיפולים טבעיים שיכולים לעזור?

אורחת שלום, טיפול בדיקור סיני, המלצות לשינויי תזונה ואורח חיים וייתכן, נטילת צמחי מרפא סיניים עשויים בהחלט לסייע לך עם הנזלת האלרגית ולשפר את יכולת הנשימה שלך מהאף. ממליץ לך בחום לגשת למטפל מוסמך אשר יוכל לאבחן את בעייתך ולטפל בהתאם באמצעות הטכניקות שציינתי קודם. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה