כאבים (דקירות) בבית שחי שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

27/12/2020 | 12:24 | מאת: מרדכי

שלום רונן, ראשית, תודה על הפורום המצוין. אני בחור בריא בן 33. בימים האחרונים התחלתי לחוש בזרמי כאב (דקירות) מתחת לבית שחי שמאל. יש שעות שבהן הכאב פוקד אותי מספר פעמים, ויש שעות שכלל לא. מניסיונך ובראי הרפואה הסינית, מה מסמל כאב באזור זה ומה אתה מציע לעשות? תודה רבה, מרדכי

מרדכי שלום, הייתי ממליץ לך לקבוע פגישה עם רופא המשפחה ולעשות בדיקות. ECG היא אחת הבדיקות שהיתי ממליץ. במידה ואתה עדיין חש ולא הצלחת למצוא מזור או שאתה מעדיף לגשת לטיפול ברפואה משלימה, אני חושב שדיקור סיני עשוי לסייע מאוד. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה