טיפול בדרכי השתן,ןמשחה לכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

10/10/2020 | 12:59 | מאת: סופיה

שלום וחג שמח , בבדיקה שעשיתי בדרכי השתן גילו שיש לי דלקת הציעו לי אנטיביוטיקה ואני מסרבת לקבל לכן מבקשת לדעת איזה טיפול לא קונבנציונלי אפשר לקבל, השוק מוצף בהצעות כמו חמוציות בכדורים ובשתייה ואני מבקשת ממך איזה לקחת ,והעיקר שיהיה גם יעיל בנוסף אבקש המלצתך למשחה לכאבי שרירים שמתחתי ניסיתי טראומיל ארניקה של לייף אבל זה לא עוזר מספיק מודה לך מאוד מאוד סופיה

סופיה שלום, בנושא דלקת השתן אני ממליץ לגשת לבית טבע ולנסות את מה שהם מציעים. לא צריך לקנות הכל אלא רק אחד ולראות אם עובד. פורמולה OTC מהרפואה הסינית שמטפלת בנושא הזה נקראת דיאנטוס (או ba zheng tang). כמובן שניתן לגשת למטפל בדיקור סיני גם כן בנושא זה. לגבי מתיחת השריר אותו סיפור, בקשי המלצות מאנשי המכירות שם. אני מכיר את הטראומיל אך את טוענת שהוא אינו עוזר. דברי איתם וראי אם יש משהו שהם ממליצים יותר. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה