תחליפי בשר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

07/03/2000 | 00:50 | מאת: ריקי

הי! א. מאז ומתמיד לא אהבתי לאכול בשר, אבל עתה אני מנסה להרות ונראה לי חיוני לאכול איזה שהם תחליפים. האם אכילת בשר ,פעם בשבוע תורמת משהו? מהם תחליפי הבשר הטובים ביותר. ב. קראתי פעם שטוב לאכול שומשום מלא(מעיין טחינה גולמית אני מניחה), במה זה תורם? מה ה"מינון"? תודות, ריקי

07/03/2000 | 02:36 | מאת: ד"ר יהושע אלבז (N.D)

ריקי שלום. א. אני כן ממליץ לצרוך בשר כלשהו רצוי דג ים בלבד (לא דג שגדל בבריכה מכוון שהוא ניזון ממזון מתועש ומתרופת כימיות. ב. אם בכל זאת החלטת לא לאכול בשר (חבל :) ) . רצוי לצרוך חלבון מלא ע"י שילוב של דגן וקיטניה כמו: אורז מלא בוסמטי או אמריקאי + שעועית אזוקי. או אורז מ. + מאש וכו'. ג. גבינה טופו מסויה מכילה כמות נכבדה של סידן זמין והיא חלבון מלא. ד. ממרח שקדים שנקרא שקדיה מכיל ברזל + (סידן) ממולץ גם לרך הנולד משמש כמעט תחליף מושלם לחלב אם. והוא מקור לחלבון. ה. פולי סויה - מבשלים כמו שעועית או חומוס ו. חלב סויה כוס אחת עד שתיים. ז. טחינה משומשום מלא אורגני רצוי חמאת שומשום שנקראת "שומשומעוז" 2 כפות ליום לפחות ח. מומלץ ליטול טב" פרנטל מולטיויטמינמינרל לאישה ההרה. ט. בהצלחה. י.41831453 ICQ No

מנהל פורום רפואה משלימה