האם רפואה טבעית באמת יכולה לעזור?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

12/07/2020 | 17:44 | מאת: רעי

זה תקופה לא קצרה שאני סובל באופן די רציני מחיידק ההליקובקטר, ניסיתי לא מעט תרופות קונבנציונאליות, לאורך זמן, ולפרקים זה עוזר להחליש להקהות את הכאבים הנגרמים לי, אך תמיד זה חוזר, והתרופות לא באמת ממגרות את החיידק, אני נחשף יותר ויותר לעובדה שייתכן והפתרון הינו בכלל טבעי.. האם טיפול טבעי בחיידק הליקובקטר כמו במאמר הזה שנחשפתי אליו במקרהshorturl.at/hiOR0, יכול במאת לעזור? מישהו התנסה במשהו שכזה, ואם כן יכול לשתף? יעזור לי ממש.. 🙏

רעי שלום, דיקור סיני יכול לסייע לך מאוד בטיפול בהליקובטור פילורי. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה