כוסות רוח

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

04/03/2000 | 12:30 | מאת: הדסה

אשמח לקבל אינפורמציה לגבי טיפול בהצטננות באמצעות כוסות רוח. סבתא שלי טיפלה כך באמי בילדותי. עד כמה שאני זוכרת זה גם עזר האם זה כואב? אשמח לקבל תגובות מאנשים שמטפלים או טופלו באמצעות טכניקה זו.

07/03/2000 | 02:45 | מאת: ד"ר יהושע אלבז (N.D)

הדסה שלום. כוסות רוח מטרתם לנקז רעלים ולהוציאם החוצה ע"י יצירת ואקום בכוס. הטיפול אינו כואב אך הוא משאיר סימנים על פני העור למשך כשבועיים. אני עצמי טופלתי בכוסות רוח- לא נורא. היום אני מטפל בין היתר גם בכוסות רוח. ICQ No 41831453

07/03/2000 | 02:54 | מאת: ד"ר יהושע אלבז (N.D)

הדסה שלום. טיפול בכוסות רוח מטרתו לנקז רעלים מהגוף ע"י יצירת ואקום בכוס. אני עצמי טופלתי בכוסות רוח - לא נורא - והיום אני מטפל בין היתר גם בכוסות רוח . הטיפול לא כואב אך הוא משאיר סימנים למשך כשבועיים. ICQ No 41831453

07/03/2000 | 16:31 | מאת: הדסה

תודה עבור התשובה. בכל זאת שאלה נוספת: אם לא כואב, אז למה לא נורא? הסימנים הנותרים על הגוף בהחלט "מפחידים" !!!

מנהל פורום רפואה משלימה