שארית לאחר הפלה שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

01/05/2020 | 17:23 | מאת: אנונימית

שלום, לצערי הייתה לי הפלה טבעית בשבוע 8. לאחר שנותרה שארית נתנו לי מנת ציטוטק, לאחריה נותרה שארית של 18 מ"מ עם זרימה. נתנו לי מנה נוספת של ציטוטק. אני לא בטוחה אם הכדור עוזר כי אין דימום. יש איזשהו משהוטבעי שאוכל לעשות או לשתות כדי לזרז את פליטת השארית? לימון?פשתן?עלי פטל? בבקשה 😢

שלום רב, טיפול בצמחי מרפא סיניים ודיקור סיני עשוי לסייע לך בניקוי והשארית וסילוקה. גשי למטפל מוסמך המטפל בדיקור סיני וצמחי מרםא סיניים לשם טיפול מתאים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה