חום נמוך 37.1-37.4 ללא תסמינים אחרים מיוחדים - סיבה לדאגה ?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

20/04/2020 | 13:55 | מאת: אלון זמיר

היי, אתמול מדדתי חום בצהריים(בערך ב2) והיה לי 37.3 לאחר מכן מדדתי שוב ב5 אחה"צ והיה לי 37.4 ואחרי זה מדדתי שוב בערך ב9 בערב והיה לי 37.2 והיום מדדתי בבוקר בערך ב11 והיה לי 37.1 . לא מרגיש תסמינים מיוחדים אחרים, יש לי סיבה לדאוג ? כדאי ללכת לרופא להיבדק ? או שזה תקין ?

אלון שלום, אם אתה לא סובל מכל תסמין נוסף פרט לחום הנמוך הזמני, הייתי ממתין לראות אם יש התפתחות כלשהי ובמידת הצורך ניגש לטיפול. אך על פניו, רק על סמך הנתונים הללו, לא נראה שיש סיבה לחשוש. בריאות שלמה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה