ירידה באנרגיית צ'י וחוסר שינה עקב רגישות לקור ולחום באיזורים מסוימים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

07/02/2020 | 20:05 | מאת: מתי

אני סובל באופן חריג מהזעה בירכיים במהלך השינה מתהפך ולא יכול לישון זה נמצא באיזור החיבור בין הישבן לירך וכל שאר הגוף קר לי מאוד. אני מתעורר עם אף סתום בלילה ולא יכול לנשום אוויר קר..... אין לי פתרון אני חלש ...מה לעשות? ניסיתי הכל... שם חימום לא עוזר לי.... והירככים האחוריות מזיעות וקר לי בפנים

מתי שלום, אין לי פתרון קסם בשבילך לצערי. לא פירטת פרטים נוספים לגביך ולגבי המקרה אך גם אם היית מפרט, קשה מאוד לאבחן רק על סמך הפרטים הללו. אני מציע לגשת למטפל מוסמך אשר יוכל לבדוק ולאבחן אותך ואולי דיקור סיני יוכל לסייע לך לפתור את האי איזון שאתה מתאר. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה