טיפול טבעי כשיש חשד לתולעי מעיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

30/10/2019 | 13:21 | מאת: ניר

שלום בשנות הארבעים. לאחרונה גרד עז בפי הטבעת, גם בחלק הקצת פנימי וגם בחוץ מסביב. בלילה זה מתגבר ומפריע לשינה. אני לא יודע אם מדובר בתולעים או בבעיית עור או בעיה פרוקטולוגית. הלכתי בנתיים למוקד לילה וקיבלתי הפניה לבדיקת צואה לפרזיטים, וכן מרשם לורמוקס. לא היה בבית מרקחת את התרופה, אז אני שוקל אם בכלל ללכת על הכיוון כשאין ידיעה שמדובר בתולעים. האם יש טיפול תחליפי שעובד למקרה וכן מדובר בתולעים? מה בקשר לבליעת שיני שום? וכמה? ומה באשר לגרעיני דלעת? כמה? האם שלם (ללא קליפה) או טחון? וכמה? ואלו עוד המלצות יש? ותוך כמה זמן עלי לצפות לשיפור? תודה

ניר שלום, מדוע אינך קובע ייעוץ עם פרוקטולוג שיוכל להעיף מבט ולהגיד לך אם מדובר בנושא אורגני (טחורים לדוגמא) ובמקביל לעשות בדיקת פרזיטים לראות אם מדובר בהם. לגבי שאלותיך, איני מכיר ״תרופות סבתא״ שמטפלות בבעיה. אני אישית מטפל באמצעות צמחי מרפא סיניים בבעיות שכאלה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

18/11/2019 | 21:52 | מאת: פחחח

זו סתם רפואת אלילים אין שום צמחי מרפא שהורגים פרזיטים זה סתם ביזבוז כסף ועבודה בעיניים.

מנהל פורום רפואה משלימה