טיפול בשיעול כרוני מתמשך

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

20/10/2019 | 18:59 | מאת: אלמוג

שלום רב, מזה 10 שנים אבא שלי (64) מתמודד עם שיעול כרוני. לטענתו הוא מרגיש דגדוג קל בגרון שגורם לו לשיעול שנמשך לרוב למשך מספר דקות. שיעול כבד ללא ליחה. השיעול חוזר המון פעמים במהלך היום. אבא שלי פנה לרופאים רבים מתחום הריאות, אף אוזן גרון ועוד ולא נמצא אף גורם לשיעול. הוא היה גם בייעוץ אלטרנטיבי וניתנו לו צמחים לשתייה למשך חודש אך ללא שיפור במצבו. אשמח מאוד לדעת האם יש לך הצעה כלשהי לטיפול במצבו. תודה רבה!

אלמוג שלום, אני חושב שרפואה סינית עשויה לסייע בטיפול בבעיה. מנסיוני דיקור סיני יעיל מאוד בטיפול בתופעה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה