שימוש ברפואה סינית לבעיות עור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

16/10/2019 | 18:37 | מאת: רועי

שלום רב האם לרפואה בסינית יכולת טיפול יעיל בדלקות עור מסוג קונטקט דרמטיטסס איכרטטנטית מגע חד פעמי.? כי התחלתי לקחת צמחים אמנם כמעט שבועיים פה ושם יש הקלה אבל עדיין לא משהו מורגש ב צורה יעילה.האם יש גם פתרון לתחושת יובש בעור ורגישות למים? ב בכרכה רועי חג שמח

רועי שלום, טיפול דרמטולוגי באמצעות צמחי מרפא סיניים הינו ארוך ואיטי. אם התחלת להרגיש הטבה, ממליץ להמשיך את הטיפול בתקווה שיגיע שיפור ממשי יותר. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה