תחושות בגרון - PROXIMAL REFLUX או אלרגיה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

01/10/2019 | 10:08 | מאת: מישהו

שלום, אני בן 34, נוטל ציפרלקס. מזה כחודש ימים אני סובל מתחושת דבק בגרון, תחושה של מעין הצטברות של ליחה צמיגה שלא ניתן להוציא או לבלוע, כאשר בפועל אין ליחה. ניסיתי טיפול בSIRAN (מכייח) שלא הוציא דבר. בבדיקת א.א.ג - אודם ניכר בקומיסורה האחורית, מומלץ בירור קיבה וטיפול בPPI. כמו כן, ייתכן כי התלונות שלי הן על רקע אלרגי היות ואני מרגיש תחושת גודש באזור שמאחורי האף (ללא נזלת בפועל) ודלקת עיניים קלה שהוגדרה אלרגית ע"י רופאת עיניים. בעברי ניתוח לכריתת קונכיות תחתונות וישור מחיצת האף. PROXIMAL REFLUX או אלרגיה, האם דיקור סיני יוכל לעזור לנ"ל? כמה טיפולים בערך אצטרך עד שאוכל להרגיש הטבה כלשהי? תודה

שלום רב, אני בהחלט חושב ששילוב של דיקור סיני עם שינוי תזונתי ואורח חיים עשוי לסייע לך בבעיה. ייתכן שיהיה צורך להוסיף גם צמחים אבל נתון לשיקול המטפל. גש למטפל מוסמך המטפל בצמחים ובדיקור על מנת שיוכל לאבלן אותך ביתר דיוק ולהתאים לך טיפול מתאים. בהצלחה! רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה משלימה