פרוסטומד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

28/02/2000 | 10:48 | מאת: דרורי

כמה זמן צריך לצרוך את תכשיר הפרוסטומד, היתה לי תופעה של יתרת שתן בשלפוחית, ועברתי את כל הבדיקות שנדרשו כולל פי אס, והכל היה תקין, לא הלכתי הלאה לרופא , והתחלתי לצרוך את התכשיר הזה, ואני חושב שאין לי יותר את ההרגשה שהיתה לי, לאחר שצרכתי את התכשיר במשך שלושה חדשים, האם להפסיק את צריכתו?

28/02/2000 | 15:49 | מאת: דרורי

דרורי כתב/ה: ------------------------------- כמה זמן צריך לצרוך את תכשיר הפרוסטומד, היתה לי תופעה של יתרת שתן בשלפוחית, ועברתי את כל הבדיקות שנדרשו כולל פי אס, והכל היה תקין, לא הלכתי הלאה לרופא , והתחלתי לצרוך את התכשיר הזה, ואני חושב שאין לי יותר את ההרגשה שהיתה לי, לאחר שצרכתי את התכשיר במשך שלושה חדשים, האם להפסיק את צריכתו?

29/02/2000 | 07:47 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

שלום! אם אין הוראות על התכשיר ןאתה מרגיש שזה עזר תוכל להפסיק למשך כחודש ולראות האם התופעה חוזרת, במידה ולא התכשיר "עשה את שלו" במידה והתופעות חזרו תוכל לחזור ולקחת שוב או לנסות טיפול יעיל אחר. בהצלחה!

02/08/2008 | 14:16 | מאת: אמי

נסיתי כל מיני והיחיד שעוזר- יחסית- הוא הקסטרל מה דעתכם על חימום האם זה יפתור סופית???!!!

מנהל פורום רפואה משלימה