ויטמין C

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/02/2000 | 02:27 | מאת: מירב

יואל או רמי או...שלום! רציתי לשאול מהו ויטמין c אסטר? האם יש לו יתרנות? האם כל אחד יכול לקחת אותו? יתכן והוא אסור על קבוצה מסיומת? נתנו לי מחברת GNC, ויטמין C אסטר. מומלץ? עם איזה ויטמין כדאי לשלבו ? (E 200 ויטמין) ? תודה מראש אתר מקסים ועוזר מירב

25/02/2000 | 15:21 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

מירב שלום! ויט' C כידוע הינו מאוד חיוני למעלה מ- 300 תהליכים בגוף. הצריכה שלו במזון ע"פ רוב אינה מספקת (כמה תפוזים אפשר לאכול????) ולכן פותחו הכמוסות של הויטמינים והמינראלים. ויט' C יכול להיות חומצי - ובמקרה זה אסטר וגם רמת יעילותו הינו פי 3 או 4 מויט'C רגיל מכאן אנשים שיש להם בעיות אולקוס וכיבים לא רצוי שיקחו ויט' C חומצי. לגבי צירופים עם הויטמין ע"פ רוב הכמוסה מכילה אלמנטים נוספים בכדי שזה יטמע בצורה המירבית והיעילה ביותר בגוף, ישנו ויט' C גם עם שיחרור איטי והרעיון פשוט שאומר שיחרור הכמוסה - החומר במשך 12 - 24 שעות ולא פירוק מיידי! רק בריאות והרבה הנאה!

27/02/2000 | 00:25 | מאת: מירב

יואל שלום רב! אם הבנתי נכון ויטמין סי אסטרולה אינו חומצי ולכן ממולץ לאלו הסובלים מאולקוס. אני לא סובלת מכיב כזה או אחר ובחנות טבע אמרו לי לקחת אסטר בגלל שהוא פועל טוב יותר מהויטמין סי הרגיל. נכון? מתאים לי ויטמין אסטר שכזה? והאם השילוב עם ויטמין E 200 הינו שילוב טוב? (לתחילתה של ידידות...עם ויטמינים ומינרלים...). תודה לך על תשובותיך המהירות מירב

09/03/2000 | 05:37 | מאת: ערן

שלום רב מירב קיים ויכוח בפורומים השונים בIOL על יעילותו של ויטמין E אז לפני שאת עטה על ויטמינים כמוצאת שלל רב כדאי לעיין חיפוש נעים

מנהל פורום רפואה משלימה