שחמת הכבד - PBC

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

22/02/2000 | 09:16 | מאת: אריאל נחמן

אני זקוק למידע אודות טיפולים אלטרנטיביים למחלת שחמת הכבד הקרויה באנגלית Primary Billiary Cerosis . כל מידע אודות טיפולים, חומרים מרפאים, מרכזי טיפול ומטפלים/רופאים ביחס לכך יתקבלו בברכה.

25/02/2000 | 15:13 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

שלום! קשה לענות באופן ספציפי לענין היות וצריך לראות את כל התמונה, בכל מקרה ישנם הרבה מאוד צמחי מרפא כגון: גדילן מצוי, שן הארי, שוש קרח ונוספים. יש "לנקות" את הגוף בצום מלא למספר ימים על בסיס מיצי פירות וירקות ולבנות בהמשך תפריט מאזן ומחזק את הכבד. גם ברפואה הסינית ישנם תמציות חזקות וטובות לענין וכולל דיקור במרידאן הכבד ונוספים. במקביל לדעתי, יש לעבוד על נושא הנפש-רגש ויש להניח כי יש הרבה כעס-זימה שנצטברה וטעונה.... תוכל לגלוש לאתר של חב' סולגאר ישראל ולעבור על המאמרים בענין. אם אתה באזור ת"א תוכל להיכנס לספריה של הקולג' הישראלי (יצחק שדה 30) ולקרוא שם עבודה שעשיתי ולהפיק הרבה מידע נוסף. בהצלחה. והרבה בריאות.

מנהל פורום רפואה משלימה