גינקוסאן - מי יודע מי מכיר ?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/02/2000 | 22:09 | מאת: ירון

קניתי אותו כתחליף לממריצים מלאכותיים לעונת המבחנים. התוויות למתן ? התוויות נגד ? בכלל דעות בעד ונגד ? ממכר ?

25/02/2000 | 15:41 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

ירון שלום! לא מכיר את התכשיר הספציפי אך מתוך שמו ניתן להבין כי מדובר בצמח מרפא הג'ינקו-בילובה. מעורר, מחמם מסייע בריכוז וקשב. לא מומלץ לאנשים עם ל"ד גבוה!! ולא רצוי ליטול לפני השינה. יש לבדוק כמה חומר פעיל יש בקפסולה אחת. ורצוי לקחת לתקופה של עד 3 חודשים לעשות חודש הפסקה ולחזור ליטול, בכל מקרה במידה ולקחת וישנם תופעות לוואי יש להפסיק מייד! (תופעות שיכולות להיות כגון: חום נוראי, הזעה מוגברת, גרד בעור ועוד) ישנם אמצעים אחרים שיכולים לסייע לך מאוד בענין המבחנים כגון: תמצית באך - "רסקיו" וגם תכשירים הומאופטיים. בהצלחה במבחנים ובחיים בכלל!

28/02/2000 | 13:58 | מאת: ירון

מה בנוגע להתמכרות ? מצב כזה אפשרי בכלל ? (מבחינת הגוף - עייפות עקב אי אספקה של החומר)

מנהל פורום רפואה משלימה