מחלת הנשיקות.

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

19/02/2000 | 12:49 | מאת: תמי

בתי בת ה10, חלתה במחלה זו, כיצד ניתן לחזק את המערכת החיסונית שלה, והאם ניתן למנוע את הישנות המחלה בעתיד?

19/02/2000 | 22:01 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

תמי שלום! יש לחזק את מע' החיסון ועבודה אינטנסיבי על הכבד!!! ומנוחה מרובה. ישנם מגוון של צמחי מרפא שעובדים במשולב על 2 האלמנטים. היות ומדובר בילדה יש להיחס לענין בזהירות ולחשוב פעמיים מה לתת, מינון וכד'. אני ממליץ לך לפנות למטפל מוסמך ורב תחומי ברפואה משלימה בכדי שיתן לך את כל הכלים הדרושים.לזירוז ומניעה כללית! יואל שניאור - נטרופת (כ"ס).

28/03/2000 | 01:07 | מאת: דר' משה ג.

ברוב המקרים אין מחלת הנשיקות חוזרת יותר -בדיקה סרולוגית לא תזיק לבדיקת כייל הנוגדנים בדם .וכן תזונה לא מכבידה בשלב המחלה הפעילה וויטמינים לאחר ירידת סימני המחלה .מחלה זו פוגעת בכל מערכות הגוף אך ברוב המקרים ההחלמה היא שלמה וללא עקבות ונזקים .

מנהל פורום רפואה משלימה